Anvelopa camion resapata 385/65 R22.5 160K K30

imagine 0 Anvelopa camion resapata 385/65 R22.5 160K K30 6743650
Anvelope Resapate dimensiunea 385/65 R22.5 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 385mm, raportul dintre latime si inaltime 65%, diametrul interior R22.5, aceste anvelope sunt destinate pentru Camioane . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Resapate de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 385/65 R22.5 K30. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa camion All Season resapata 315/70 R22.5 K227

imagine 0 Anvelopa camion All Season resapata 315/70 R22.5 K227 6736115
Anvelope Resapate dimensiunea 315/70 R22.5 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 315mm, raportul dintre latime si inaltime 70%, diametrul interior R22.5, aceste anvelope sunt destinate pentru Camioane, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Resapate de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 315/70 R22.5 K227. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa camion All Season resapata 315/80 R22.5 K228

imagine 0 Anvelopa camion All Season resapata 315/80 R22.5 K228 6722319
Anvelope Resapate dimensiunea 315/80 R22.5 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 315mm, raportul dintre latime si inaltime 80%, diametrul interior R22.5, aceste anvelope sunt destinate pentru Camioane, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Resapate de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 315/80 R22.5 K228. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa camion All Season resapata 315/60 R22.5 K221

imagine 0 Anvelopa camion All Season resapata 315/60 R22.5 K221 6721746
Anvelope Resapate dimensiunea 315/60 R22.5 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 315mm, raportul dintre latime si inaltime 60%, diametrul interior R22.5, aceste anvelope sunt destinate pentru Camioane, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Resapate de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 315/60 R22.5 K221. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa camion All Season resapata 245/70 R17.5 E5

imagine 0 Anvelopa camion All Season resapata 245/70 R17.5 E5 170404
Anvelope Resapate dimensiunea 245/70 R17.5 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 245mm, raportul dintre latime si inaltime 70%, diametrul interior R17.5, aceste anvelope sunt destinate pentru Camioane, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Resapate de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 245/70 R17.5 E5. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa camion All Season resapata 245/70 R17.5 K225

imagine 0 Anvelopa camion All Season resapata 245/70 R17.5 K225 6721852
Anvelope Resapate dimensiunea 245/70 R17.5 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 245mm, raportul dintre latime si inaltime 70%, diametrul interior R17.5, aceste anvelope sunt destinate pentru Camioane, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Resapate de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 245/70 R17.5 K225. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa camion All Season resapata 315/80 R22.5 K51

imagine 0 Anvelopa camion All Season resapata 315/80 R22.5 K51 6721904
Anvelope Resapate dimensiunea 315/80 R22.5 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 315mm, raportul dintre latime si inaltime 80%, diametrul interior R22.5, aceste anvelope sunt destinate pentru Camioane, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Resapate de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 315/80 R22.5 K51. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa camion All Season resapata 215/75 R17.5 K225

imagine 0 Anvelopa camion All Season resapata 215/75 R17.5 K225 6721647
Anvelope Resapate dimensiunea 215/75 R17.5 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 215mm, raportul dintre latime si inaltime 75%, diametrul interior R17.5, aceste anvelope sunt destinate pentru Camioane, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Resapate de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 215/75 R17.5 K225. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa camion All Season resapata 385/55 R22.5 K19

imagine 0 Anvelopa camion All Season resapata 385/55 R22.5 K19 169481
Anvelope Resapate dimensiunea 385/55 R22.5 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 385mm, raportul dintre latime si inaltime 55%, diametrul interior R22.5, aceste anvelope sunt destinate pentru Camioane, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Resapate de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 385/55 R22.5 K19. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading