Anvelope online

Anvelopele funizeaza contactul autovehiculului cu drumul, iar atunci vine timpul sa le inlocuiesti, ai nevoie de informatii pentru a gasi cele mai bune pneuri la preturi rezonabile. Cele mai bune cauciucuri auto sunt cele de la producatorii mari cum ar fi Goodyear, Michelin si Continental. Pneurile auto au evoluat de la sinele de metal la jante sau modele radiale dezvoltate de Michelin la mijlocul anilor ‘40 si pana in ziua de azi, pastrandu-si totusi caracteristicile de atunci.

De ce sa cumperi online anvelope?

Sunt soferi care presupun ca achizitionarea de anvelope online este prea scumpa, este consumatoare de timp si este greoaie. In felul acesta, continua sa mearga la magazinele de anvelope, sa colinde lanturi de magazine, si sa plateasca mai mult decat este necesar. Navigand pe site-urile web foarte usor, poti vedea in cel mai rapid mod, furnizand datele masinii, o selectie de anvelope care se potrivesc vehiculului tau. Alegerile sunt usor de sortat, in functie de cerinetele de conducere, preturi sau alti factori. Anvelopele sunt apoi expediate imediat la un magazin local de anvelope pentru cumparare iar pentru instalare, acestea avand un pret suplimentar. Cei care au cumparat online au fost uimiti de felul cum functioneaza procesul de cumparare online. De fapt, cei care au cumparat in acest fel au numit-o una dintre cele mai bune experiente de cumparaturi online.

Avantajele cumpararii online a anvelopelor

Traseul de internet ofera urmatoarele avantaje, fata de traditionala experienta de cumparare a anvelopelor: preturile sunt mai mici, in comparatie cu costurile umflate ale dealer-ilor; comentariile in cunostinta de cauza ajuta cumparatorii sa ia o decizie; se poate gasi o selectie excelenta de anvelope de inalta performanta, care in magazine este greu de gasit.

Cand trebuie sa ne schimbam cauciucurile?

Te-ai intrebat vreodata cand trebuie inlocuite anvelopele uzate? Performanta anvelopelor masinii este esentiala pentru siguranta si eficienta autovehiculului. Se estimeaza ca aproximativ 200 de decese anuale sunt cauzate de uzuri ale pneurilor. Cele mai multe anvelope sunt proiectate pentru a oferi performante pe toata durata perioadei de garantie. Cu toate acestea la un moment dat ele incep sa-si piarda performanta in ceea ce priveste capacitatea lor de tractiune si de franare.

Anvelope iertine

Falken

Anvelopele Falken au devenit un brand pilot care se concentreaza pe pneuri Ultra High Performance, precum si pe linii evaluate pentru camionete, camioane medii si anvelope radiale Bus, la cele mai mici preturi. Falken anvelope, si-a construit o reputatie de succes ca lider in tehnologia anvelopelor de inalta performanta pentru automobile si camioane. Anvelopele de iarna de la Falken ridica stacheta performantei pe segmentul de anvelope de iarna. Cu un nou compus de silica imbogatit cu oxigen, aceste anvelope reprezinta un amestec de putere pentru iarna si de performanta uscata. Design-ul directional al benzii de rulare prezinta o cantitate optima de raport pentru o aderenta nula in conditii de umiditate si noroi, precum si la indepartarea zapezii. Unele dintre ele sunt utilizate pentru contactul cu solul in conditii de gheata si umezeala si pentru a ajuta anvelopa sa mentina contactul cu solul in consitii severe.

Zeetex

Zeetex este un brand de anvelope economice, care a castigat o pozitie puternica pe multe piete, in doar 10 ani. Brandul are o buna reputatie in randul conducatorilor auto. Acesta nu ofera doar un pret atractiv pentru anvelopele sale, ci si un nivel de performanta si de utilizare a tehnologiei. Inginerii care au colaborat cu greii domeniului, Michelin si Bridgestone supravegheaza proiectarea si fabricarea acestui brand de anvelope. Anvelopele Zeetex ofera performante de conducere in diferite conditii meteorologice, pentru a oferi calatorii confortabile, dovedita prin rezultatul testului efectuat in anul 2016. Acesta a castigat primul loc in competitia de investigare a zgomotului pneurilor. Zeetex este o alternativa excelenta pentru anvelope uzate, fiind proiectate pentru conducatorii auto care sunt in cautarea de cauciucuri sigure si confortabile, la un pret care nu va rupe bugetul familiei.

Anvelope de iarna

Inca de la inceputul lui octombrie trebuie sa te gandesti la schimbarea cauciucurilor de vara cu cele de iarna. Pneurile de iarna sunt extrem de importante pentru siguranta voastra si este important sa stii cand sa le schimbi. Pneurile de iarna sunt marcate cu simbolul fulgului de nea si sunt realizate cu compusi de cauciuc special resiliant de temperatura joasa, au trepte adanci de aderenta pentru zapada, gheata si in general pentru conditii nefavorabile.Compozitia benzii de rulare pentru anvelopele de iarna este modificata fata de anvelopele traditionale pentru toate anotimpurile, pentru a maximiza aderenta. Chiar si cele mai bune cauciucuri pentru toate anotimpurile au compusi mai fragili. Pe masura ce temperaturile scad, anvelopele au o aderenta mai scazuta. Compusul anvelopelor de iarna ramane maleabil chiar si atunci cand temperatura scade. Fara o aderenta buna, cele mai multe functii de siguranta a masinii, de exemplu franele de actionare si anti-blocare, nu se pot face in mod corect. Avand un al doilea set de pneuri, dedicat zapezii, iti ofera o marja de siguranta si un sentiment de securitate pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Urcarea unei pante in conditii de zapada, nu poate fi realizata cu pneuri conventionale.