Anvelopa All Season reconstruita 265/70 R16 107Q JUNGLE

imagine 0 Anvelopa All Season reconstruita 265/70 R16 107Q JUNGLE 164645
Anvelope Reconstruite dimensiunea 265/70 R16 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 265mm, raportul dintre latime si inaltime 70%, diametrul interior R16, aceste anvelope sunt destinate pentru 4×4, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Reconstruite de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 265/70 R16 JUNGLE. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa Iarna reconstruita 155/80 R13 79Q BP5

imagine 0 Anvelopa Iarna reconstruita 155/80 R13 79Q BP5 161868
Anvelope Reconstruite dimensiunea 155/80 R13 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 155mm, raportul dintre latime si inaltime 80%, diametrul interior R13, aceste anvelope sunt destinate pentru Turisme, in sezonul de Iarna . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Reconstruite de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 155/80 R13 BP5. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa All Season reconstruita 205/75 R15 97S JUNGLE

imagine 0 Anvelopa All Season reconstruita 205/75 R15 97S JUNGLE 163793
Anvelope Reconstruite dimensiunea 205/75 R15 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 205mm, raportul dintre latime si inaltime 75%, diametrul interior R15, aceste anvelope sunt destinate pentru 4×4, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Reconstruite de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 205/75 R15 JUNGLE. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa Vara reconstruita 165/70 R14 81T MPT ENERGIE

imagine 0 Anvelopa Vara reconstruita 165/70 R14 81T MPT ENERGIE 162054
Anvelope Reconstruite dimensiunea 165/70 R14 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 165mm, raportul dintre latime si inaltime 70%, diametrul interior R14, aceste anvelope sunt destinate pentru Turisme, in sezonul de Vara . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Reconstruite de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 165/70 R14 MPT ENERGIE. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa OFF Road reconstruita 205/80 R16 104Q CROSS COUNTRY

imagine 0 Anvelopa OFF Road reconstruita 205/80 R16 104Q CROSS COUNTRY 163882
Anvelope Reconstruite dimensiunea 205/80 R16 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 205mm, raportul dintre latime si inaltime 80%, diametrul interior R16, aceste anvelope sunt destinate pentru 4×4, in sezonul de OFF Road . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Reconstruite de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 205/80 R16 CROSS COUNTRY. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa OFF Road reconstruita 205/80 R16 104T MUD

imagine 0 Anvelopa OFF Road reconstruita 205/80 R16 104T MUD 163892
Anvelope Reconstruite dimensiunea 205/80 R16 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 205mm, raportul dintre latime si inaltime 80%, diametrul interior R16, aceste anvelope sunt destinate pentru 4×4, in sezonul de OFF Road . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Reconstruite de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 205/80 R16 MUD. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading

Anvelopa All Season reconstruita 205/80 R16 103S JUNGLE

imagine 0 Anvelopa All Season reconstruita 205/80 R16 103S JUNGLE 163877
Anvelope Reconstruite dimensiunea 205/80 R16 sunt produse in Romania, fiind rezultatul multilor ani de activitate ai companiei noastre, unic producator national si de top pe plan extern. Avand latimea 205mm, raportul dintre latime si inaltime 80%, diametrul interior R16, aceste anvelope sunt destinate pentru 4×4, in sezonul de Mixt . Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Reconstruite de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 205/80 R16 JUNGLE. avand caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie. Cum realizam acest lucru? Raspunsul consta in angajamentul pentru calitate pe care noi ni l-am insusit si care se regaseste in fiecare anvelopa produsa. In consecinta, va putem pune la dispozitie anvelope reconstruite deoarece: – materialele folosite la realizarea anvelopelor sunt de cea mai buna calitate, fiind utilizate de catre producatorii de top la nivel mondial; – utilizam o tehnologie care ne da posibilitatea obtinerii performantelor celor mai inalte in materie de calitate; – specialistii nostri au o experienta semnificativa in aceasta industrie. Pentru a utiliza aceste anvelope o perioada cat mai indelungata, respectati indicii de viteza si sarcina marcati pe anvelopa. Montajul anvelopelor trebuie sa fie efectuat in vulcanizari sau service-uri autorizate.

Continue Reading