Anvelope Vara TYRES TEHNIC 225/45 R17 94V

imagine 0 Anvelope Vara TYRES TEHNIC 225/45 R17 94V 42i_209

Anvelope vara 225/45 R17 Tyres Tehnic sunt excelent adaptate conditiilor variate de vreme, umiditate si temperatura ce depasesc valoarea de 7 grade Celsius. Inovatiile incluse in tehnologia de fabricatie le confera o remarcabila stabilitate in conditii de maxima siguranta si manevrabilitate.

Mentionam ca aceste anvelope sunt reconstruite. Modelul Tyres Tehnic iese in evidenta prin fiabilitate, excelenta aderenta si tractiune pe carosabil uscat sau umed. Combinatia de materiale din banda de rulare a unei anvelope joaca un rol decisiv. Amestecul folosit pentru anvelope de vara 225/45 R17 este un mix. Producatorul foloseste cauciuc natural, cauciuc sintetic, negru de fum, dioxid de siliciu etc. Calitatea materiilor prime confera anvelopei performante deosebite in conditii variate de temperatura si umiditate.

Caracteristicile anvelopelor de vara:

Anvelopele de vara sunt special concepute pentru deplasarea in conditii variate de temperaturi. Valoarea minimala trebuie sa fie de cel putin 7 grade Celsius. Aceste anvelope ofera bune performante in conditii de vara. Constructia si profilul anvelopei sunt special concepute pentru a oferi performante bune pe carosabil uscat, cald sau fierbinte, umed. In aceste conditii se asigura manevrabilitate si confort in conditii de siguranta. Producatorul recomanda conducatorilor sa adopte un stil de condus prudent, in conditii de siguranta si respectand intocmai specificatiile de pe anvelopa.

Siguranta in conditii meteo variate:

Pentru a obtine performante pe un carosabil cu variatii mari de temperatura, fie el uscat sau umed, anvelopele cu profil de vara trebuie sa indeplineasca mai multe criterii. Lamelele si striatiile au fost optimizate la nivelul fiecarui bloc pentru a obtine o buna aderenta si manevrabilitate. Designul si modelul unic al anvelopei confera siguranta, aderenta, tractiunea, tinuta de drum, durabilitate etc. Formula chimica folosita in obtinerea cauciucului contine cele mai bune particule de cauciuc natural, negru de fum, siliciu etc. Produsul final trebuie sa fie de o textura nu foarte moale.

Recomandam depozitarea, montarea si utilizarea corecta a anvelopelor pentru a va putea bucura mai mult timp de performantele crescute legate de uzura. Recomandam utilizarea produselor noastre responsabil si eco-friendly. Respectati intocmai specificatiile de pe anvelopa pentru ca sofatul sa se desfasoare in excelente conditii de siguranta si confort.

Cunoastem calitatea produselor noastre, intelegem nevoia de siguranta pe roti si prin urmare toate anvelopele noastre au garantie 2 ani de zile.

Cumpara Anvelope Vara TYRES TEHNIC 225/45 R17 94V ieftin

Caracteristici tehnice Anvelope Vara TYRES TEHNIC 225/45 R17 94V 42i_209
Tip vehicul: Autoturism
Anotimp: iarna
Latime (mm): 215
Inaltime (mm): 60
Diametru (inch): R17
Indice sarcina: 115
Indice viteza: R
Clasa franare pe suprafete umede: B
Clasa economie de carburant: C
Nivel de zgomot (dB): 73
Profil: SEASONS DRAGON
Tip vehicul: Autoturism
Anotimp: allseason
Latime (mm): 185
Inaltime (mm): 55
Diametru (inch): R15
Indice sarcina: 82
Indice viteza: H
Clasa franare pe suprafete umede: B
Clasa economie de carburant: D
Nivel de zgomot (dB): 69
Profil: ALL SEASON CINTURATO
Tip vehicul: Autoturism
Anotimp: Vara
Latime (mm): 225
Inaltime (mm): 45
Diametru (inch): R17
Indice sarcina: 97
Indice viteza: V
Clasa franare pe suprafete umede: C
Clasa economie de carburant: C
Nivel de zgomot (dB): 72
DOT: 2021

Nota: Fotografia produsului Anvelope Vara TYRES TEHNIC 225/45 R17 94V are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Anvelope Vara TYRES TEHNIC 225/45 R17 94V 42i_209

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *